Робърт Георгиев: Трябва да работим повече

Надявам се в следващия мач да покажем по-добро лице, каза още гардът на Берое

534

Цял мач бяхме догонващи, опитахме различни защити, като че ли зоната най-много ни се получаваше. Със сигурност трябва да работим повече върху личната защита и върху комуникацията. С тренировки всичко ще стане и ако слушаме Бойко Миленков, всичко ще бъде наред“, каза баскетболистът на Берое Робърт Георгиев след загубата от Черноморец със 79:91 в среща от НБЛ.

В моментите, в които изравнявахме, след това имаше липса на концентрация. Разбира се, като добър отбор те ще отбележат. Както се вижда не успяхме да изпълним това, което искаше от нас треньорът. Но пак казвам, ако тренираме така, както през последната седмица, ще станат нещата“, добави гардът, който се отчете с 15 точки за „зелено-белите“.

„От началото на сезона говорим, че има много време, но такова вече няма. Идва третото завъртане, наближава Купа. На тренировка добре се справяме всички, включително и новите. Надявам се в следващия мач да покажем по-добро лице, допълни Робърт Георгиев.

Черноморец погледна смело към Топ 4 в НБЛ

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияВасил Евтимов: Доволен съм от това, което показват момчетата в последните 2-3 седмици
Следваща статияБойко Миленков: Безобразни грешки
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."